Na jih od Bengazi : dobrodružství pěti Evropanů a jednoho muže, který jel napříč Saharou v bačkorách - Elstner, František Alexander, 1902-1974 (E-knihovna, 2018)
Dobrodružství 5 Evropanů a jednoho muže, který jel napříč Saharou v bačkorách.