Tango Argentino - Elstner, František Alexander, 1902-1974 (E-knihovna, 2017)
Kniha popisuje zážitky a zkušenosti z motoristického putování po Argentině, na které se vydal cestovatel, novinář a spisovatel F. A. Elstner se svoji ženou těsně před vypuknutím druhé světové války.