Half life. - Huang, SL ([nakladatel není známý], 2014)
Cas Russellová, matematička a bojovnice s nadpřirozenými schopnostmi, má tentokrát zachránit dítě před technologickou korporací. Ve skutečnosti se však nejedná o dítě, ale o robota... 2. díl sci-fi série "Russell's Attic".