Zero sum game. - Huang, SL ([nakladatel není známý], 2014)
Cas Russellová je matematický génius a současně také nájemný zabiják s nadlidskými schopnostmi. Nyní však musí čelit protivníkovi s telepatickým nadáním, který může být ještě nebezpečnější než ona sama. 1. díl sci-fi série "Russell's Attic".