Biodigital : a novel of overmind emergent - Sundman, John (Rosalita Associates, 2014)
Programátor Nick Aubrey musí čelit neustálému pronásledování, přijít na kloub manipulacím s lidskou DNA a přitom také objasnit záhadný Syndrom války v Zálivu. Sci-fi thriller amerického autora odehrávající se v 90. letech 20. století.