The club of queer trades - Chesterton, G. K. 1874-1936 ([nakladatel není známý], 2013)
Román anglického klasika, složený z šesti groteskních, pseudodetektivních povídek. Šest volně navazujících povídek tvoří parafrázi na detektivní žánr, v níž zdánlivé příznaky děsivých zločinů vedou k odhalení nových, překvapivých povolání, jimiž si členové bizarního tajného klubu vydělávají na živobytí. Román je humornou polemikou s klasickými detektivkami, jež se mladému Chestertonovi stala jakousi předehrou k pozdějším slavným příběhům Otce Browna, a zároveň typickou chestertonovskou oslavou svobodné fantazie a rozmanitosti života.