Sense and sensibility - Austen, Jane, 1775-1817 ([nakladatel není známý], 2016)
Klasický román o osudech tří sester, které po otcově smrti žijí i se svou matkou z blahovůle vzdáleného příbuzného na jeho panství. Dvě z dívek jsou ve věku na vdávání, a tak probouzejí zájem mužů ve svém okolí. Na pozadí rodinných večeří, návštěv, dýchánků a výletů se pak odvíjejí dva milostné příběhy s řadou zápletek a nedorozumění. Jak zdrženlivější starší sestra, tak impulzívnější mladší, nejsou ušetřeny zklamání a slz, než se jejich citové problémy šťastně skončí.