Space Viking - Piper, H. Beam 1904-1964 ([nakladatel není známý], 2007)
Sci-fi román amerického autora ze 60. let 20. století vypráví příběh muže, který hledá vraha své ženy. Je zasazen do autorovy "zemskolidské" (Terro-Human) budoucí historie a zabývá se také otázkou střetu civilizací na různém stupni vývoje.