Up from slavery : an autobiography - Washington, Booker T., 1856-1915 ([nakladatel není známý], 2013)
Autobiografie amerického pedagoga, politického poradce a spisovatele Bookera T. Washingtona, významné osobnosti boje za práva Afroameričanů na přelomu 19. a 20. století, zakladatele vysoké školy Tuskegee Institute.