Designové myšlení pro knihovny : příručka pro knihovny zaměřené na uživatele - Zbiejczuk Suchá, Ladislava, 1981- (Kabinet informačních studií a knihovnictví MU Brno, 2016)
Příručka představuje základy designového myšlení, zároveň ukazuje, jak lze principy designového myšlení využít v prostředí knihoven a informačních institucí. Pojednává dále o inspiraci, o ideaci, fázi iterace a rozšířeném poli působnosti.