Knihovníci jako designéři : případová studie o zlepšování služeb v knihovnách - Culén, Alma Leora (Masarykova univerzita, 2016)
Publikace se snaží prostřednictvím případových studií ukázat, jak funguje design služeb ve vybraných českých knihovnách. V úvodní části vysvětluje příručka širší kontext principů designového myšlení a designu služeb.