The merchant of Venice - Shakespeare, William, 1564-1616 ([nakladatel není známý], 2000)
Komedie s vážnějšími prvky, jejíž ústřední zápletkou je krutý úpis, kterým se počestný benátský obchodník zaváže židovskému lichváři.