Soudničky. - Poláček, Karel, 1892-1945 (E-knihovna, 2016)
Obsáhlý výbor Poláčkových soudniček, uveřejňovaných časopisecky ve 20. a 30. letech 20. století, vychází z uspořádání, vydaného Nakladatelstvím Franze Kafky roku 1999. Třetí díl obsahuje texty z let 1931-1933.