Prostě náhoda : sborník z literární dílny MKP - Hartmanová, Zuzana, 1990-; Vágnerová, Kateřina; Zíková, Radka; Dvořáčková, Jana, 1979-; Skálová, Eva; Bílková, Alžběta, 1994-; Niemiec, Katarzyna, 1974-; Uličný, Ondřej "Simbo" (E-knihovna, 2016)
Sborník osmi povídek začínajících autorů fantastických žánrů, kteří se v letech 2008 až 2016 zúčastnili literárního workshopu Mistři písmen, učni slov, pořádaného Městskou knihovnou v Praze. Doplněno prologem spisovatele a recenzenta Míly Lince.