O trojí duši země české : projekt PRALIT - záchrana a zpřístupnění pražské židovské literatury - Navrátilová, Jana (E-knihovna, 2016)
Doprovodná publikace k projektu PRALIT, v jehož rámci Městská knihovna v Praze zdigitalizovala a zpřístupnila pražské židovské literární památky a hudebniny. Obsahuje životopisné medailony vybraných spisovatelů a hudebních skladatelů.