Almanach Start line : sborník z literární dílny MKP - Špaček, Viktor, 1976-; Štros, Jiří; Semanská, Lucie; Gazur, Dalibor; Ortenová, Alena (E-knihovna, 2016)
Sborník osmi poetických i prozaických děl začínajících autorů, kteří se v roce 2016 zúčastnili dílny tvůrčího psaní, pořádané Městskou knihovnou v Praze.