Knihovny současnosti 2016 - Sdružení knihoven České republiky; Ústřední knihovnická rada ČR (Sdružení knihoven ČR, 2016)
Sborník příspěvků z 24. ročníku knihovnické konference. Tematické okruhy reagovaly na aktuální otázky současného knihovnictví (knihovny a vzdělávání, knihovny jako veřejný prostor, marketing v knihovnách, koncepce rozvoje knihoven v dalším období).