Dům u hřbitova - Le Fanu, Joseph Sheridan, 1814-1873 (E-knihovna, 2017)
Napínavý příběh o podivných událostech kolem vraždy staršího muže na anglickém hřbitově. Román se odehrává v osmnáctém století v malém městečku nedaleko Dublinu. Během vyšetřování se kolem vraždy navrší mnoho matoucích událostí, zatajovaných skutečností, náhod, podivných vztahů i zdánlivě nadpřirozených úkazů. Viník i přes své dokonalé zametání stop je odhalen a mezi dvěma mladými páry odpadá napětí a nedůvěra.