Základy sociolingvistiky : učební materiály pro studenty oboru Český jazyk a literatura - Chromý, Jan, 1983- (Karolinum, 2014)
Učební text přehledně shrnuje sociolingvistickou problematiku pro bakalářské studenty oboru Český jazyk a literatura.