Morfologie : příručka k povinnému předmětu bakalářského studia oboru ČJL - Adam, Robert, 1971- (Karolinum, 2015)
Vysokoškolská učebnice nabízí ucelený popis funkčního tvarosloví současné (zejména spisovné) češtiny. Určeno pro posluchače bakalářského oboru český jazyk a literatura na FF UK v Praze.