CyberCrime - Kolouch, Jan (CZ.NIC, 2016)
Publikace věnovaná kyberkriminalitě a kybernetické bezpečnosti. Cílem autora bylo ukázat souvislosti a vzájemnou propojenost ICT, práva a bezpečnosti online. Popisuje mj. konkrétní podoby kyberkriminality (botnet, malware, phishing atd.).