Půlnoční čtení pro otrlé - Zvoníček, Josef (E-knihovna, 2017)
Sbírka krátkých, stylově různorodých humorných textů. Nevelká sbírka vtipných textů českého autora obsahuje úsměvné příběhy a nevážně míněné úvahy, humorné básničky, parafráze výroků slavných osobností, textů lidových písní či úředních oznámení. Všem příspěvkům je společný inteligentní humor, nadhled i jazyková hravost. S textem dobře ladí naivistické ilustrace Aleny Kynclové.