Úvodní jazykový seminář: výklad a cvičení : (s terminologickým slovníkem) - Adam, Robert, 1971- (Karolinum, 2014)
Základní výklad ke čtyřem lingvistickým disciplínám (k morfematice, morfologii, slovotvorbě a syntaxi). Příručka pro začínající studenty bohemistiky.