Spravedlnost - Správcová, Božena, 1969- (E-knihovna, 2017)
Veselé vyprávění o žabomyších válkách a "intelektuálních" sporech v redakci literárního časopisu. Mladá autorka, redaktorka časopisu Tvar, z drobných humorných scének vytváří obraz fungování současné redakce, sporů mezi redaktory a vydavateli a mezi redakcemi kunkurenčních literárních časopisů pro intelektuální elitu. Jazykem krásně poetickým, který je proložen výkřiky značně vulgárními, ironizuje toto exkluzivní prostředí s opravdu bujnou fantazií.