Krajina s Ofélií - Šťastná, Marie, 1981- (Oceněná díla, 2017)
Sbírka procítěné intimní lyriky je prvotinou mladé autorky, jejíž verše byly od roku 1999 pravidelně oceňovány v literární soutěži Ortenova Kutná Hora.