Pití octa - Langer, Martin, 1972- (Oceněná díla, 2017)
Pátá sbírka českého autora mladší generace obsahuje poezii, která se pokouší objevovat nové hodnoty a prosazovat vlastní názory. Langerovo úsilí je nejpřesvědčivější v těch pasážích, kde dává svým veršům náznak epického příběhu. Tyto reflexe jsou napsány kultivovaným jazykem a svědčí o autorově vůli dobrat se k svébytnému básnickému výrazu. Ostatní básně v sobě nesou chuť hořkosti a trpkosti, jsou psány postmoderním jazykem a nemají již takovou vnitřní přesvědčivost.