Manévry - Pížl, Jaroslav, 1961- (Oceněná díla, 2017)
Knížka kratičkých impresí, podaných s okouzlujícím jazykovým mistrovstvím, vyjadřuje životní pocit citlivého a vnímavého pozorovatele. Výstižné a dobře podané vyjádření nálady, chvíle či pocitu.