Noc na Arnwaysu - Fiker, Eduard, 1902-1961 (E-knihovna, 2017)
Napínavý detektivní příběh českého klasika detektivního žánru zavádí čtenáře do bohaté rodiny v Anglii. Hlavní postavou je zde mladý detektiv ze Scotland Yardu, jenž má osvětlit vraždu, která se udála před pěti lety a jemuž se mimoto podaří za dramatických okolností rozřešit i další vraždy a usvědčit pachatele.