Rokle šeré smrti III : 12. ročník (E-knihovna, 2017)
Sborník deseti vítězných próz začínajících autorů, po pěti z věkových kategorií do 18 a od 18 let, z 12. ročníku literární soutěže nakladatelství Prague by night, zaměřené na původní českou hororovou povídku.