Akty - Šťastná, Marie, 1981- (E-knihovna, 2017)
Básnická sbírka. Autorka byla v roce 2004 oceněna za sbírku Krajina s Ofélií Cenou Jiřího Ortena. Nakladatelská anotace převzatá z 1. knižního vydání této sbírky (Protis 2006).