Nové canterburské povídky a jiné příběhy - Škvorecký, Josef, 1924-2012 (E-knihovna, 2017)
První vydání příběhů jazzové party v konečné podobě z r. 1947, reedice cyklu povídek Sedmiramenný svícen a novely Legenda Emöke.