Povídky z rajského údolí - Škvorecký, Josef, 1924-2012 (E-knihovna, 2017)
Pět povídek o mladých lidech, reprezentantech americké kultury, s nimiž se autor setkal na univerzitě, kde vyučoval literaturu a základy tvořivého psaní.