Lišák : komedie bez lásky o třech dějstvích - Jonson, Ben, asi 1572-1637 (E-knihovna, 2017)
"Komedie bez lásky" anglického renesančního dramatika v jevištní úpravě Stefana Zweiga. Děje se v Benátkách v době renesance a hlavní postavou je bohatý Levanťan Volpone.