Kain : mysterium - Byron, George Gordon Byron, Baron, 1788-1824 (E-knihovna, 2017)
Dramatická báseň na biblické téma, kdy je prostřednictvím Kainova příběhu řešena filozofická otázka existence dobra a zla.