Manfréd : báseň dramatická - Byron, George Gordon Byron, Baron, 1788-1824 (E-knihovna, 2017)
Dramatická báseň, v níž George Gordon Byron obměňuje klasický faustovský motiv, je jedním z vrcholných děl anglického romantismu.