Okresní město : fragment V. dílu - Poláček, Karel, 1892-1945 (E-knihovna, 2017)
Fragment pátého dílu nedokončené románové epopeje Karla Poláčka, v níž satiricky zpodobnil život v českém maloměstě na počátku 20. století.