Zima ; Léto - Wharton, Edith, 1862-1937 (E-knihovna, 2017)
Dva nostalgické příběhy nenaplněných lásek, podmalované atmosférou zimy a léta na americkém venkově, jsou dílem americké držitelky Nobelovy ceny, tvořící na počátku 20. století.