Kalendář - Čapek, Karel, 1890-1938 (Bratři Čapkové, 2018)
Kniha vznikla z oddychových fejetonů o ročních dobách, počasí, zahradnických radostech a strastech. Čapek se tu však neutápí jen v idyle života malého českého člověka a zahrádkáře.