Dryák ředěný Vltavou : pražská říční antologie : Prague river anthology = A giant barrel of rotgut - Fischerová, Sylva, 1963-; Francová, Veronika; Friebert, Stuart, 1931-2020; Fröhlich, Tatiana; Hauner, A. J.; Higgins, Bernie; Hrušková, Barbora; Míka, Tomáš, 1959-; Quinn, Justin, 1968-; Rauvolf, Josef, 1953-; Sweney, Matthew, 1964-; Vichnar, David, 1983-; et al. (E-knihovna, 2017)
Dvojjazyčné, v zrcadlové úpravě provedené vydání antologie z veršů současných básníků, jejímž spojovacím článkem a základním motivem je především řeka Vltava protékající Prahou. Editoři Sylva Fischerová a Petr A. Bílek sestavili tuto "pražskou říční antologii" z vybraných textů třinácti českých autorů, které byly doplněny verši dvou amerických básníků. Šestnáctým "účastníkem" je pak autorka pocházející z Ukrajiny, ale žijící nyní v Praze. U zrodu tohoto projektu stálo pořádání literáních večerů na pražské náplavce, konaných na lodi, jež vzhledem ke svému věku již není schopna provozu, nyní však představuje neformální uměleckou galerii, kde se pořádají i autorská čtení. Mnozí z uvedených tvůrců tady vystoupili s básněmi, ovlivněnými Vltavou, a právě z nich vyšel tento bilingvní almanach, inspirovaný nejen samotnou řekou, ale i atmosférou míst v její těsné blízkosti. Publikace je doplněna úvodní studií historika umění a architektury Pavla Kaliny o pražské náplavce jako o významném prostoru mezi nábřežím a vodním tokem, výtvarný doprovod pak je zpracován podle