Praha ve 100 slovech (E-knihovna, 2017)
Soubor textů, próz a veršů představuje úspěšné literární práce, které byly zaslané do soutěže "Praha ve 100 slovech", realizované roku 2016 v rámci projektu "Praha město literatury". Pravidla této literární soutěže byla velmi jednoduchá: nebyla omezena věkově, mohl se jí zúčastnit každý, kdo do ní zaslal v českém jazyce krátký text v libovolném žánru, který nepřesáhne více než 100 slov a bude se týkat hlavního města Prahy. Do této antologie byla zařazena stovka nejlepších textů přibližně osmdesáti autorů, které vybrala odborná porota (pracovala ve složení Irena Dousková, Jakub Řehák a Vlastimil Venclík). Dvanáct nejúspěšnějších příspěvků je v tomto výboru označeno graficky, tři vítězné texty jsou navíc zvýrazněny číslovkami, které určují jejich celkové pořadí na prvních třech místech. Jedná se o tyto práce: 1) Kateřina Vágnerová: Jak to bylo s Libuší; 2) Václav Hájek: Tři; 3) Milan Petrák: Holá nemožnost.