Městečko v Ohiu - Anderson, Sherwood, 1876-1941 (E-knihovna, 2017)
Povídky skládají obraz typického amerického maloměsta počátku 20. století a jeho obyvatel, drobných lidiček nejrůznějších charakterů a osudů. Mnozí z hrdinů této povídkové sbírky jsou nějakým způsobem životem poznamenaní a v převážné většině jsou to lidé hledající smysl a cíl života a toužící po vřelém lidském citu. Jejich snahy však narážejí na nepochopení maloměšťáckých spoluobčanů a hrdinové zůstávají v zajetí své osamělosti.