Paměti okultisty - Weinfurter, Karel, 1867-1942 (Okultismus, 2018)
Vyprávění českého okultisty, mystika a spisovatele o svých zkušenostech a zážitcích na mystické cestě. Autor líčí svou vlastní cestu za poznáním okultismu, která začínala spiritistickými kroužky, pokračovala v okultistických kroužcích pražských intelektuálů na přelomu století a završila se vlastním poznáním křesťanského mysticismu. V knize jsou varující ukázky nesprávného postupu a nebezpečí okultismu, ale i návodné postupy ke křesťanské mystice.