Sociální inovace pro zvídavé, odvážné a tvořivé : každý z nás může začít psát lepší příběh - Hastrmanová, Šárka, 1984- (Ministerstvo práce a sociálních věcí, 2015)
Praktická příručka věnovaná problematice sociální inovací. Ty představují nová řešení naléhavých sociálních potřeb a zároveň příležitost k vytváření nových sociální vztahů. Text poradí, jak posunout prvotní nápad směrem k úspěšné realizaci.