Škola žen : komedie o pěti jednáních - Molière, 1622-1673 (E-knihovna, 2017)
Veršovaná komedie mravů, jejímž hlavním tématem je žárlivost a výchova dívek. Hlavní postavou je Arnulf, který přijme do svého domu osiřelou holčičku a pokouší se ji vychovat k obrazu svému.