Vinnetou. - May, Karl, 1842-1912 (E-knihovna, 2017)
Třetí, závěrečný díl dobrodružného románu, jehož ústřední hrdinou je ušlechtilý apačský náčelník Vinnetou a vypravěčem jeho neméně statečný a spravedlivý bílý přítel Old Shatterhand.