Iluze = Magická komedie - Corneille, Pierre, 1606-1684 (E-knihovna, 2017)
Veršovaná komedie francouzského klasika 17. století, uvaděná též pod původním názvem Komická iluze či pod svým podtitulem Magická komedie.