Lovci kilometrů : africké dobrodružství tří Evropanů, které prožili v kapesním automobilu mezi Prahou, rovníkem a Prahou - Elstner, František Alexander, 1902-1974 (Cestopisy, 2018)
Africké dobrodružství tří cestovatelů, kteří v roce 1947 dojeli s vozem Aero Minor až k rovníku.