S kamerou a za volantem třemi díly světa : vzpomínky z dálkových jízd v malých československých automobilech - Elstner, František Alexander, 1902-1974 (E-knihovna, 2018)
Nejzajímavější příběhy z dálkových cest autora po Evropě, Africe a obou Amerikách v letech 1932-1938.