The tragedy of Romeo and Juliet - Shakespeare, William, 1564-1616 (Project Gutenberg, 2012)
Slavná Shakespearova tragédie o lásce dvou milenců ze znepřátelených rodů tentokrát jako e-kniha v anglickém originále.