Free form technology from Delft - Eekhout, Mick, 1950- (Research in architectural engineering series ;, 2015)
Soubor textů věnovaných architektuře folných forem. Autoři statí se zabývají vývojem tohoto směru, přináší ukázky realizací a zamýšlí se na sbližováním nároků projektantů a novými stavebními technologiemi.